Om os

Velkommen til vor hjemmeside. Hvis informationerne her giver anledning til spørgsmål eller kommentarer, håber vi, at De vil kontakte os.

MicroTech er et mindre softwarehus, som udvikler specialsystemer primært til banker og forsikringsselskaber og i tæt dialog med kunderne.

Omgangstonen er uhøjtidelig og der er gode muligheder for at præge sin egen arbejdssituation og få ansvar for egne delprojekter. Hjemmearbejdsdage er muligt efter nærmere aftale. Vi har lækre kontorer tæt på bus, letbane og tog.

Uden for den finansielle sektor har vi til detailhandel og organisationer udviklet et system til styring af bonus- og loyalitetsprogrammer. Systemet kan i øvrigt også anvendes inden for den finansielle sektor.

Siden 2006 har vi haft fokus på også at udvikle løsninger til forsikringsselskaber, og vi har opnået en betydelig indsigt i dette område. Vores løsning til salg af forsikringsprodukter via nettet og på mobile devices har siden lanceringen ved løbende innovativ udvikling i tæt dialog med brugerne formået at holde sig teknologisk og brugervenlighedsmæssigt i front. 
Over tid er der kommet faciliteter til, så processen fra tilbud over køb og betaling til back-office faciliteter i høj grad er automatiseret, så effektiviteten er høj og omkostningen pr. solgt forsikring dermed lav.

Fælles for vore rammesystemer er, at disse kan tilpasses til den enkelte kundes behov f.eks. i form af interfaces til kundens øvrige systemer.

Desuden har MicroTech gennem tiden udført en del kundespecifikke specialopgaver både indenfor og udenfor den finansielle sektor.

Som et andet eksempel på en opgave udenfor den finansielle sektor kan nævnes softwareudvikling i forbindelse med styring af en pakkelinie i en produktionsvirksomhed.

Endelig tilbyder vor konsulentafdeling assistance i forbindelse med analyseopgaver og projektstyring.

Vi har i denne afdeling blandt andet hjulpet eksempelvis advokatfirmaer og produktionsvirksomheder med behovsvurderinger og valg af leverandører i forbindelse med IT-investeringer.

Hvis De ønsker nærmere informationer om vore systemer og ydelser, er De meget velkommen til at kontakte os på nedenstående adresse:

MicroTech Software A/S
Sønderhøj 7A, 8260 Viby J
Telefon: 75 85 94 44
E-mail: microtech@microtech.dk
CVR: 11573444

 

KONTAKT OS

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere om vores ydelser.

Skriv til os